10.75 ₴
Нет в наличии
Ранньостиглий (105-120 днів від сходів до технічної стиглості), дружно дозріває сорт. Плоди з ніжним смаком і сильним ароматом, в кулінарії їх використовують для пріговленія салатів, овочевого рагу, фаршировані, консервування, запікання. Вирощують в плівкових укриттях і у відкритому грунті. Рослина напіврозкидистою, середньої висоти (48-60 см). Плоди висячі, конусоподібні, злегка овальної форми, гладкі, масою 60-85 г, товщина стінки до 5,5-7 см. Посів на розсаду в кінці лютого. Пікіровка в фазі сім’ядоль. Висадка розсади в грунт в кінці травня. Формування: видалення всіх бічних пагонів і листя до першої розвилки. Товарна врожайність плодів у технічній стиглості 2,8-4,9 кг / м2. Схема посадки 40х60 см.
Изготовитель |
---|