32.00 ₴
В наличии
Середньостиглий сорт столової моркви. Вегетаційний період — 110-115 днів. Коренеплоди великі, конічні, довжиною до 14 см, насичено-оранжевого кольору, середньою масою 300 г. М’якоть оранжевого кольору, щільна, солодка, багата каротином. Використовується для споживання у свіжому вигляді і переробки. Сорт стійкий до розтріскування, високоврожайний, характеризується хорошою лежкістю коренеплодів (8-9- місяців).
Столова морква — культура холодостійка. Високі врожаї одержують на легких суглинках або супіщаних грунтах з глибоким орним шаром і помірним зволоженням. Насіння проростає при температурі +4OC. Сорт Шантане можна висівати у відкритий грунт вже в середині весни, так як він відрізняється високою холодостійкістю.
Норма висіву: 0,4-0,6 г на 1 м2
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 30 см.
Изготовитель | |
---|---|
Термін дозрівання морква |